INCHIRIERI AUTO BUCURESTI - AEROPORT OTOPENI

  • maestro
  • mastercard
  • visa electron
  • visa

 Rent A Car 365

inchirieri auto

este o firma de rent-a-car, cu sediul in Bucuresti-Otopeni, cu capital integral romanesc si ofera servicii de inchirieri auto, pe termen scurt, mediu sau lung, cu sau fara sofer, pe intreg teritoriul Romaniei.
Misiunea noastra este sa oferim servicii impecabile de inchirieri auto, la preturi corecte si fara taxe ascunse.

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, prin:
– Inchirieri auto pe termen scurt (rent-a-car / car rental), adica posibilitatea inchirierii unei masini pe o perioada intre 2 zile si 30 de zile calendaristice, cu tarife zilnice de inchiriere;
– Inchirieri auto pe termen mediu (medium term rent-a-car / car rental), adica posibilitatea inchirierii unei masini pe o perioada intre o luna si 12 luni, cu tarife lunare de inchiriere;
– Inchirieri auto pe termen lung (long term rent-a-car / car rental), adica posibilitatea inchirierii unei masini pe o perioada mai mare de un an de zile, cu tarife anuale de inchiriere;
– Transfer aeroport (airport transfer), cu sofer inclus si tarife de inchiriere prestabilite, in functie de distanta parcursa si modelul de masina inchiriata, intre principalele aeroporturi din Romania si Orasele pe care acestea le deservesc;


In prezent, ne aflam intr-o perioada de extindere, la nivel national, in principalele orase si aeroporturi din Romania.
Astfel, masinile noastre pot fi inchiriate si din:
– Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni
– Aeroportul “George Enescu” din Bacau;
– Aeroportul International din Cluj;
– Aeroportul International din Craiova;
– Aeroportul International din Iasi;
– Aeroportul International din Sibiu;
– Aeroportul “Traian Vuia” din Timisoara.

Rent A Car 365  iti ofera variate servicii de inchirieri auto, cu preturi flexibile, promotii periodice si campanii de fidelizare, masini impecabile, modele dintre cele mai diversificate.
In acest fel, ne straduim sa iti cream o experienta de neuitat, cu orice masina pe care o  vei alege s-o inchiriezi de la Rent A Car 365.

Intrebari frecvente despre Inchiriere auto

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea inchiria un autoturism ?

Pentru a inchiria un autoturism de la Rent A Car 365, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii : varsta minima aceptata este de 22 ani si trebuie sa aveti minim 1 an de la data obtinerii categoriei B.

De ce documente am nevoie la semnarea contractului ?


La semnarea contractului aveti nevoie de un act de identitate (buletin sau pasaport valabil) si permisul de conducere.

Care sunt pasii unei inchirieri ?


A. Rezervarea


Trimiteti solicitarea prin formularul online, prin e-mail sau telefonic. Solicitarea trebuie sa contina tipul autoturismului, perioada de inchiriere, locatia de predare/preluare , numele clientului si numarul zborului (daca este cazul).


Un reprezentant Rent A Car 365 va v-a transmite o rezervare provizorie, care blocheaza masina pentru perioada solicitata.


Daca sunteti de acord cu oferta noastra trebuie sa o confirmati in decurs de 48 de ore . Acum aveti o rezervare definitiva.


B. Inchirierea


La data, ora si locatia stabilite in rezervare se livreaza autoturismul curat si verificat tehnic. La livrare se semneaza contractul de inchiriere, se completeaza fisa de predare-primire a autoturimului si se efectueaza plata.


Inchirierea propriu-zisa. Daca apare orice problema puteti sa ne sunati oricand, suntem la dispozitia dumneavoastra 7/24.


La data, ora si locatia stabilite se returneaza masina. Finalul inchirierii este consemnat in fisa de predare-primire, se returneaza garantia si se elibereaza factura.

Cate persoane pot conduce masina inchiriata, se percep taxe suplimentare ?


Masina inchiriata poate fi condusa de titularul contractului si de alti soferi aditionali indicati in contract.

Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa preiau/predau masina inchiriata la aeroport ?


Un agent Rent A Car 365 va v-a astepta la aeroport unde va v-a preda/prelua masina cu toate documentele aferente .

Cum procedez in cazul in care doresc sa prelungesc durata inchirierii ?


Pentru prelungirea duratei de inchiriere trebuie sa luati legatura cu reprezentatii nostrii cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. Daca masina este disponibila se face un act aditional de prelungire si se plateste noua perioada de inchiriere .

Ce trebuie sa fac in cazul unui accident rutier sau daca masina are o defectiune mecanica ?


Pe toata durata inchirierii reprezentantii Rent A Car 365 va stau la dispozitie 0040760278567.


Primul pas este sa ne contactati imediat. Datele de contact le veti  gasiti pe contractul de inchirieri auto . Reprezentatii Rent A Car 365 va vor oferi asistenta necesara.


In caz de defectiune tehnica beneficiati de asistenta rutiera Non-Stop, masina la schimb in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata imediat.


In caz de accident : conform legislatiei in vigoare, trebuie sa contactati politia în legatura cu orice accident care implica avarii asupra autoturismului si/sau raniri de persoane. Dupa declararea accidentului trebuie sa obtineti procesul verbal semnat si autorizatia de reparatie de la politie. Dumneavoastra veti obtine de asemenea toate informatiile de identificare ale persoanelor terte implicate in accidentul respectiv.

inchirieri auto